INTENS EVENTS

Voor al uw feesten & partijen


Intens Events NYE 2024


Intens Events is back! Met veel plezier organiseren wij voor de jongeren in Papendrecht de 5e editie van ons event Intens Events NYE in de horecagelegenheid.

Beleef een onvergetelijke jaarwisseling bij Intens Events/TOP Tennis & Padel!
Maak je klaar om de hele nacht te dansen en het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen. Ons persoonlijke evenement belooft een opwindende sfeer vol muziek, gelach en goede sfeer.

Datum: 1 januari 2024 (oudjaarsavond naar nieuwjaarsdag)

Locatie: Intens Events/TOP Tennis & Padel

Swingen op de beats van getalenteerde DJ's, geniet van het gezelschap van vrienden en mede-feestgangers. De nacht zal gevuld zijn met opwinding, verrassingen en momenten die ervoor zullen zorgen dat herinneringen een leven lang meegaan.

Koop nu je tickets en bereid je voor op een knallend feest! 

Laten we 2024 samen knallend verwelkomen op Intens Events NYE ​​2024!I𝗡𝗧𝗘𝗡𝗦 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗧𝗦 𝗡𝗬𝗘 2022 𝗟𝗜𝗩𝗘𝗦𝗧𝗥𝗘𝗔𝗠 | 𝗪𝗘 𝗔𝗥𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞 🔥🔥

Dit jaar zullen er helaas geen grootschalige evenementen plaatsvinden met oud en nieuw.

Samen met de gemeente zullen wij de dikste livestream van het jaar organiseren. Zo bezorgen wij jouw thuis toch een echte festival-feeling!

Wij hebben wéér diverse TOP artiesten geregeld die met oud en nieuw 4 uur lang komen optreden zodat jullie vanuit huis kunnen genieten van de beste muziek. Daarnaast hebben we ook weer een fantastische MC weten te strikken voor deze avond!

De line-up: Wessel S, T-Style, Compact & Keller, Michael Warning en MC Nash. Na onze fantastische livestream wenst Intens Events jou alvast een fijne jaarwisseling en proosten wij samen op het nieuwe jaar.

De livestream is vanaf 19.00 te volgen


𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗭𝗘 𝗟𝗜𝗩𝗘𝗦𝗧𝗥𝗘𝗔𝗠 𝗩𝗜𝗔:

Facebook: https://facebook.com/eventsintens


MICHAEL WARNINGT-STYLE

 


WESSEL S


 

Compact & Keller

 

 


MC NASH